VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Notícies

març
19
CLASSIFICACIÓ FINAL I LLIURAMENT DE PREMIS DEL 2n. CIRCUIT DE CURSES POPULARS DEL PLA DE L'ESTANY

El passat diumenge 18 de març amb la I Cursa Popular de Fontcoberta va finalitzar el 2n Circuit de Curses Populars, en el qual han participat un total de 1.017 atletes.

Una vegada finalitzada la I Cursa Popular de Fontcoberta, última de les proves puntuables del 2n Circuit de Curses Populars, es va realitzar el lliurament de premis i reconeixements de les diferents categories.

En aquesta 2a edició, el Circuit constava amb una prova més que a la 1a edició, fent un total de 6 proves puntuables per poder optar al Premi Especial Puig Clarà, el qual premia la participació i al Premi Atleta Popular, el qual premia els mèrits esportius. Aquestes proves s’han desenvolupat als municipis de Banyoles, Porqueres, Cornellà, Serinyà i Fontcoberta.

Finalment el Premi Especial Puig-Clarà ha estat atorgat a 36 esportistes, 9 més que l’any passat, els quals han completat l’assistència a un mínim de 5 jornades i han rebut un obsequi com a premi a la participació.

Per altra banda, totes les categories premiades amb el Premi a l’Atleta Popular, han rebut els diferents trofeus segons la seva classificació. En aquest cas, els trofeus entregats contribuïen a una causa solidària, donat que el premi era una espelma realitzada per la Fundació Mas Casadevall.

Si voleu conèixer la classificació, podeu accedir-hi des d’aquest enllaç.

També volem felicitar al 34% dels participants que han sigut del gènere femení i esperem que poc a poc vagi creixent aquest percentatge.

Amb aquest circuit el que es vol és fomentar la participació i la pràctica de l’esport a la comarca, així com promocionar les curses populars de curt recorregut i baixa dificultat que es realitzen i donar suport a les entitats i municipis que les organitzen. El Consell Esportiu del Pla de l’Estany procura unificar les proves del Circuit per tal que els participants ja coneguin el format de les curses, ja sigui l’horari, el preu, la distància, etc.

De cara a una tercera edició, ja tenim organitzadors interessats en afegir les seves curses al Circuit de Curses Populars, així que esperem que el circuit segueixi creixent, tant en participants com en proves puntuables.

 

Bookmark and Share