VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Notícies

feb
20
BON INICI DEL VIATGE ESPORTIU

El passat diumenge 18 de febrer es va donar el tret de sortida a la primera parada del Viatge Esportiu Comarcal d’aquest curs, amb bona participació i valoració per part dels participants.

 

L’Escola La Draga de Banyoles ha estat el centre educatiu que ha acollit la primera de les cinc parades del Viatge Esportiu d’enguany. 

A la cita hi ha pres part més de 130 esportistes d’edats ben diverses ja que al llarg del matí tant s’han divertit els més petits ballant, fent jocs i jugant partits de bàsquet com els pares i mares del mateixos que per la seva banda han gaudit d’una caminada temàtica a l’entorn de l’Estany de Banyoles.

El viatge ha començat a Banyoles però continuarà cap a Esponellà, Porqueres i Cornellà del Terri. Per a les properes parades està previst realitzar activitats i jocs ben diferents perquè tothom pugui provar i descobrir diversos jocs i modalitats esportives a cadascuna de les jornades multiesportives. Tant els infants com els adults acompanyants, es poden inscriure via web jornada a jornada o també tenen l’opció de comprar l’abonament del Viatge Esportiu per gaudir d’un descompte i inscriure’s directament a totes les parades del Viatge Esportiu.

El Viatge Esportiu està organtizat pel Consell Esportiu del Pla de l’Estany i les AMPA de la majoria de centres educatius d’infantil i primària de la comarca.

Per inscripcions cliqueu en aquest enllaç.

Per a més informació, podeu visitar la pàgina del Viatge Esportiu.

 

 

 

Bookmark and Share