VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Notícies

feb
01
FINALITZA EL CIRCUIT COMARCAL DE CROS I COMENÇA EL VIATGE ESPORTIU

Diumenge 28, va finalitzar a Cornellà del Terri, el Circuit Comarcal de Cros. Durant les 6 jornades d’aquest curs 17/18, el Circuit ha acollit 600 participants i junts hem visitat 6 municipis de la comarca. A partir de diumenge 18 de febrer, comença el Viatge Esportiu, una proposta multiesportiva i lúdica per a tota la família que dóna continuïtat al Passaport Esportiu.


La 6a jornada del Circuit Comarcal de Cros és la darrera del Circuit i en aquesta ocasió, les proves es van realitzar al municipi de Cornella del Terri. En finalitzar la jornada, es va fer el lliurament de trofeus i diplomes als esportistes amb millors resultats en les categories de primària i de medalles en reconeixement a la participació dels esportistes de les categories de P3, P4 i P5 al llarg de totes les jornades. Els atletes podran continuar optant al Premi a la Participació, segellant el seu Passaport Esportiu en les jornades del Viatge Esportiu.

 

 

 

 

 

El Viatge Esportiu comença aquest curs el seu periple el pròxim diumenge 18 de febrer a l'Escola La Draga de Banyoles i durant les 5 parades que tindran lloc a diferents escoles de la comarca del Pla de l'Estany oferirà interessants propostes als nens i nenes de P3 a 6è i als pares i mares que els acompanyin: jocs, gimcanes, proves esportives, partits, etc.


Ja us podeu inscriure per participar en els diferents jocs i activitats esportives que us proposem, i ho podeu fer a la 1a parada o a la totalitat del viatge. Si feu la inscripció a l’abonament complet, podreu participar en totes les parades esportives d'aquest curs 17-18 sense haver de realitzar la inscripció a cada jornada i gaudireu d’un descompte.


Per inscripcions cliqueu en aquest enllaç.


Per més informació, podeu visitar la pàgina del Viatge Esportiu.

 


 

Bookmark and Share