VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Notícies

gen
08
DISSABTE 20 DE GENER, CAMINADA SALUDABLE I CULTURAL A SERINYÀ.

Caminada de l’Ermita de St. Sebastià als Màrtirs. Una bona oportunitat per conèixer el patrimoni del nostre territori i fer salut.


Dissabte 20 de gener se celebra el dia de Sant Sebastià. Coincidint amb aquesta efemèride, visitarem l’Ermita de Serinyà i coneixerem la història dels missioners del Sagrat Cor.
Amb aquesta caminada cultural tancarem el Cicle de Tardor del Circuit de Caminades Saludables i us presentarem el nou calendari del Cicle de Primavera.
Aquesta caminada és la 4a jornada del calendari del Cicle de Tardor del Circuit de Caminades Saludables i forma part d’un seguit de caminades que es realitzen en diversos municipis de la comarca que es distribueixen en Cicle de tardor i Cicle de primavera. Aquestes caminades us permetran descobrir l'entorn natural i el patrimoni cultural i arquitectònic d'aquests.
Per participar en les caminades no cal inscripció prèvia, simplement assistir el dia de la caminada al lloc i horari indicat en el fulletó i presentar-se al punt d'inscripció marcat per a l'organització.

Més informació en aquest enllaç


 

Bookmark and Share