VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Notícies

gen
05
FINS AL 10 DE GENER INSCRIPCIONS OBERTES AL CROS DE PORQUERES

Diumenge 14 de gener durem a terme la 5a jornada del Circuit Comarcal de Cros. En aquesta ocasió i com a novetat en aquesta edició, les proves es realitzaran en els paratges del Bosc de Can Ginebreda.

Encara sou a temps d’inscriure-us a aquesta jornada i gaudir d’una matinal esportiva en un entorn molt especial.

Com sempre, a més de les proves de cros, hi trobareu jocs i activitats esportives paral·leles per poder gaudir d’una jornada molt entretinguda. En les proves poden participar atletes des de P3 fins a 6è de primària.

Amb aquesta jornada ja ens posarem en la recta final del Circuit Comarcal de Cros, que va iniciar la seva activitat el mes d'octubre en el municipi de Camós i que finalitzarà el pròxim dia 28 de gener a Cornellà el Terri.

En total, hauran estat 6 jornades molt intenses, i haurem visitat els municipis de Camós, Fontcoberta, Palol de Revardit, Serinyà, Porqueres i Cornellà del Terri.

La participació dels atletes en aquest Circuit té dos tipus de reconeixement, per una banda, el clàssic lliurament de trofeus i medalles segons categoria, i per altra, el Premi a la Participació, amb el qual es reconeix als atletes el seu esforç i la seva regularitat i que es recull en el Passaport Esportiu.

Podeu fer les vostres inscripcions clicant en el següent enllaç, i si voleu ampliar informació, veure imatges o consultar resultats d'anteriors jornades, ho trobareu en aquí.
 

Bookmark and Share