VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Notícies

des
21
INSCRIPCIONS OBERTES FINS AL 28 DE DESEMBRE A LA FORMACIÓ DE MONITORS ESPORTIUS

Hem ampliat el període d'inscripcions al Curs d’Iniciació a Tècnic Esportiu (CIATE) 17/18 fins al dia 28 de desembre.

Aquest curs es realitza durant les vacances de Nadal i Setmana Santa i va dirigit a tots aquells joves que desitgin ser tècnics esportius o dedicar-se al món de la docència en el camp de l’activitat física i l’esport.

La formació consta d’una part comuna de 15 hores on es treballaran aspectes generals com iniciació a la pràctica esportiva, lesions i primers auxilis, educació i esport... un segon bloc específic de 35 hores consistent en conèixer i ensenyar una gran varietat d’esports (individuals, d’associació, alternatius...) i una part de lleure a través de la pràctica d’un nombre ben ampli de jocs tradicionals, cooperatius, d’oposició, de lleure, que es poden aplicar a qualsevol trobada esportiva, casal, entrenament, etc.

El tercer bloc del CIATE és el bloc de pràctiques, on els alumnes han de realitzar 10 hores ja sigui a qualsevol entitat esportiva o fins i tot a les activitats organitzades pel propi Consell Esportiu, per posar en pràctica part dels conceptes adquirits al llarg del curs.

Aquells alumnes que van participar en el CIATE d’Estiu del 2017 tenen convalidats els continguts que es donaran durant el Nadal i les pràctiques.

Els alumnes que finalitzin els 3 blocs del CIATE rebran la certificació d’assistència signada per l’Escola Catalana de l’Esport, òrgan que coordina la formació en l’àmbit de l’esport del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.

Per més informació o inscripcions, CLIQUEU AQUÍ

 


 

Bookmark and Share