VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Notícies

oct
05
INICI DE LES ACTIVITATS DEL PROJECTE EUROPEU MATCH INCLUSION

La primera de les activitats previstes per desenvolupar aquest projecte en la ciutat de Banyoles és el curs adreçat a joves majors de 16 anys perquè es formin com a dinamitzadors dins l’àmbit esportiu i social.

Aquest interessant projecte d’inclusió social a través de l’esport té com a finalitat impulsar la col·laboració cooperativa i el valor de l’esport com a eina integradora i ajudar a joves d’entre 15 i 25 anys a créixer professional i personalment a través de la formació i l’esport.

També es pretén que formin part del teixit de la comunitat i participin en la seva millora, per això un altre de les activitats previstes és el treball voluntari en la millora de les instal·lacions i espais per practicar activitats de lleure i esport.

En les activitats també hi tindran cabuda l'organització d'una lligeta, festivals en els quals es barregen l’esport i la cultura de les diferents comunitats, l’adequació d’espais públics per fer-hi pràctica esportiva i una conferència internacional de cloenda.

El projecte MATCH Inclusion està coordinat pel Club Natació Banyoles amb la col·laboració del Consell Esportiu del Pla de l’Estany com a entitat del territori i s’emmarca en el Programa Erasmus + Europeu.

Les inscripcions a aquestes sessions de formació són totalment gratuïtes i ja estan obertes. El curs es durà a terme en les instal·lacions del Consell Esportiu els dos últims caps de setmana del mes de novembre.

Dates: 18/19 i 25/26 de novembre

Lloc: Consell Esportiu del Pla de l'Estany

Inscripcions per e-mail a consellesportiu@ceplaestany.cat


Bookmark and Share