VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Notícies

jul
03
COMENÇA EL CURS D’INICIACIÓ A TÈCNIC ESPORTIU (CIATE)

Aquest curs d'estiu és una bona oportunitat perquè els joves interessats en el camp de l’activitat física i l’esport es formin com a futurs monitors/es i entrenadors/es dins l'àmbit esportiu.

Coincidint amb les vacances d’estiu, el Consell Esportiu del Pla de l’Estany organitza durant les tres primeres setmanes de juliol el CIATE d‘estiu.

Durant aquest curs d’estiu, els participants combinen les activitats de formació amb activitats esportives diverses, concretament, es dediquen 25 h. de la formació a continguts teòrics que es divideixen en 2 blocs, un bloc específic i un de comú.

En aquesta formació es treballa específicament una gran varietat d’esports (individuals, d’associació, alternatius...) i els aspectes generals com iniciació a la pràctica esportiva, lesions i primers auxilis, educació, etc..

Amb aquesta formació, els alumnes hauran portat a terme el 50% del curs, i la resta del curs el podran completar ja sigui durant l’hivern 2017 – 2018 en el CIATE d’hivern que s’organitza entre nadal i setmana santa o bé, durant el CIATE d’estiu del 2018, fins a finalitzar el total de 50h. de classes teòriques que donen dret a la certificació d’assistència signada per l’Escola Catalana de l’Esport, òrgan que coordina la formació en l’àmbit de l’esport del Consell Català de l’esport de la Generalitat de Catalunya.

Més informació en aquest enllaç.


 

Bookmark and Share