VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Notícies

juny
29
EL CLUB NATACIÓ BANYOLES I EL CONSELL ESPORTIU DEL PLA DE L’ESTANY PARTICIPEN EN UN PROJECTE EUROPEU D'INCLUSIÓ SOCIAL A TRAVÉS DE L’ESPORT

El projecte MATCH Inclusion està coordinat pel Club Natació Banyoles amb el suport del Consell Esportiu del Pla de l’Estany com a entitat del territori i s’emmarca en el Programa Erasmus + Europeu.

Aquest projecte que té com a objectiu principal desenvolupar l’activitat regular d’esport en espais públics de la ciutat, està dirigit a joves immigrants i refugiats amb risc d’exclusió social d’entre 15 i 25 anys i té com a finalitat impulsar la col·laboració cooperativa i el valor de l’esport com a eina integradora. En ell, hi participen diferents professionals involucrats en els àmbits socials i esportius de sis països europeus.

En les activitats també hi tindran cabuda l'organització de festivals en els quals es barregin l’esport i la cultura de les diferents comunitats, cursos de formació pels joves, l’adequació d’espais públics per fer-hi pràctica esportiva i una conferència internacional de cloenda.

La propera activitat serà un curs internacional de formació pels voluntaris dels diferents països socis que es celebrarà a Palerm del 14 al 21 de juliol.


 

Bookmark and Share