VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Notícies

juny
20
DIVENDRES 30 DE JUNY, NOVA DATA PER LA CAMINADA NOCTURNA AJORNADA EL PASSAT 2 DE JUNY

Divendres 30 de juny és la data escollida per dur a terme 1a Caminada Nocturna del Cicle de Caminades Saludables que es va ajornar per causa del mal temps el passat dia 2 de juny.

Esperem que aquesta vegada el temps ens acompanyi i puguem gaudir d'aquesta activitat que tant ens il·lusiona per la seva temàtica i format. Un nou format de caminada que estrenem aquesta temporada, i que sota la temàtica ENTORN I ASTRONOMIA, ens ofereix l'oportunitat d'observar el nostre entorn, en aquest cas de nit.

Així doncs, sortirem a fer una caminada nocturna de 4,5 km guiats per l'associació Astrobanyoles i amb ells, aprendrem a reconèixer les principals constel·lacions que es poden observar a principis d'estiu a ull nu, i també d'altres que es veuen tot l'any.

Aquesta serà l'última de les 6 jornades previstes en el Cicle de Primavera que amb diferents temàtiques tenien com a objectiu promocionar la salut i descobrir l'entorn de la comarca i el seu patrimoni natural, arquitectònic i literari.

Per aquest motiu, totes les caminades han estat de curt recorregut i baixa dificultat, aptes per totes les edats i nivells de forma física.

 

Bookmark and Share