VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Notícies

juny
13
FINAL DE LA  LLIGA TERRITORIAL DE FUTBOL SALA DE LES COMARQUES GIRONINES

Diumenge 11 de juny va tenir lloc al Pavelló Esportiu d'Olot la darrera jornada de la Lliga Territorial de futbol sala de les comarques gironines per persones amb discapacitat intel·lectual majors de 16 anys.

Fins a 120 esportistes amb diferents graus d'autonomia, van participar aquest diumenge en les competicions d'aquesta lliga que té com a objectiu el foment de la pràctica d'activitats esportives i la promoció dels hàbits saludables entre aquest col·lectiu.

La lliga, que ja compte amb 10 anys d'història, ha estat organitzada des dels seus inicis per diferents entitats de les comarques gironines vinculades a aquest col·lectiu, en aquesta edició han participat el Club Atletisme Garrotxa, la Fundació Astres, la Fundació MAP, la Fundació Ramon Noguera, Junts i Endavant – CE Banyoles i la Unió Esportiva Figueres.

Cal destacar que per primera vegada, en aquesta edició es va comptar amb el suport dels Consells Esportius de la demarcació de Girona amb la finalitat d'aportar la seva experiència en la coordinació d'esdeveniments esportius i facilitar la integració del Programa Valors en Acció que premia la bona actuació dels participants en el joc.

L'esdeveniment que també ha rebut el suport de la Diputació de Girona i la Unió de Consells Esportius de Catalunya, va finalitzar amb el corresponent lliurament de trofeus i amb un àpat de germanor entre tots els organitzadors i participants.

L’experiència en la relació entre els implicats és molt positiva i una vegada consolidada la lliga, s’ha fixat com a objectiu incrementar en nombre d’equips i impulsar jornades d’altres esports.


Bookmark and Share