VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Notícies

març
08
EL RODAJOC DEL CURS 15-16 JA ÉS UNA REALITAT!

Els alumnes de 3r de primària de les escoles de la comarca, han participat a la 7a edició del Rodajoc - Pla de l'Estany que aquest curs 15-16 s'ha celebrat al municipi de Banyoles

Aquest matí, uns 375 nens i nenes han omplert la Plaça Major i la Zona de la Muralla de Banyoles per participar a la 7a edició del Rodajoc, una activitat adreçada als nens i nenes de 3r de primària que consisteix en conèixer i provar un seguit de jocs provinents de diferents llocs del planeta.

El Rodajoc ha arrancat a les 9.30 amb la rebuda de tots els participants donant les indicacions del funcionament de la jornada. Els 24 grups de nens/es ben diferenciats per pitralls de colors, s'han repartit pels dos recorreguts; el de la Plaça Major i per la Zona de la Muralla, dos espais històrics i emblemàtics del centre de Banyoles.

Una vegada completat el circuit d'activitats, tots els nens i nenes s'han unit altre vegada per realitzar la cloenda del Rodajoc, que consisteix en l'enlairament de prop de 20 paracaigudes, fet que acostuma a provocar un joc de colors molt espectacular.

Aquesta activitat, ja consolidada a la comarca, està organitzada pel Consell Esportiu del Pla de l'Estany i el col·lectiu de metres d'Educació Física de primària, amb la col·laboració dels alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Animació d'Activitats Físiques i esportives de l'Institut Pere Alsius, ja que són ells qui dinamitzen les diferents activitats, l'Ajuntament de Banyoles, la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal del Pla de l'Estany, el Centre de Recursos Pedagògics i la Diputació de Girona.

Bookmark and Share