VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Viatge Esportiu Comarcal

El Viatge Esportiu Comarcal (VEC) és un programa poliesportiu que es desenvolupa els caps de setmana, dissenyat perquè en un mateix context esportiu hi participin tant nens/es de P3 fins a 6è de primària com les famílies acompanyants.

Per aquest curs s’han programat 5 jornades (anomenades Parades esportives) distribuïdes entre els mesos de febrer, març, abril i maig. Aquestes parades esportives formen el recorregut poliesportiu que s'anomena “Viatge Esportiu Comarcal” i a cada jornada es realitza una tipologia d'activitat esportiva diferent amb jocs adaptats a cada franja d'edat, oferint així, diversitat i alhora afavorint l’enriquiment motriu del nen/a durant la seva etapa d’iniciació esportiva.

El fil conductor del “viatge” és el Passaport esportiu, document que se segella a cada parada en què participen i amb una vigència que dura fins l'última parada on es fa l’entrega d’obsequis premiant així la participació. El Consell Esportiu posa a disposició de les famílies un abonament del VEC a un preu de 6,00€ i permet la participació a totes les jornades sense necessitat d'inscripció prèvia.

 

Activitats del Programa

 

Darreres imatges

Click to view album: 005 Parada La Draga - 25/05/14
Bookmark and Share