VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Escola Comarcal Iniciació Esportiva

El Consell Esportiu del Pla de l’Estany ha creat un programa esportiu comú per a cada cicle educatiu i per a tot l'alumnat de les diverses escoles de la comarca d’edats compreses entre els 3 i els 12 anys.

L’objectiu principal d'aquest programa és que a través d’una oferta multiesportiva de qualitat s’ajudi a millorar el desenvolupament motriu, personal i emocional del nen/a participant de les activitats extraescolars.

Aquesta proposta articula una sèrie d'activitats poliesportives per ser portades a terme en l'àmbit dels extraescolars, en el mateix marc de l'escola, i implica adaptar-se, en la mesura del possible, al projecte curricular de cadascun dels centres de Primària, amb la finalitat d'actuar amb la mateixa filosofia i tenint en compte l'idiosincràcia i el funcionament de cada escola.

ESCOLA COMARCAL D'INICIACIÓ ESPORTIVA - CURS 2016-2017

  • Ja et pots descarregar el fullet informatiu, on trobaràs les activitats, els horaris, els preus, etc. per aquest curs 16-17.
  • Per fer la inscripció, descarrega't la butlleta d'inscripció i porta-la a les oficines del Consell Esportiu o envia-la a consellesportiu@ceplaestany.cat
  • Realitzarem la Reunió informativa per les famílies el dilluns 26 de setembre a les 19.30 h. al Consell Esportiu del Pla de l'Estany.

PORTES OBERTES - Del 15 al 31 de maig de 2017 

Consulta el fulletó pels dies, hores, escoles i cursos disponibles on venir a provar els extraescolars esportius.

Per a inscriure el teu fill/a, contacta amb nosaltres.

 

Darreres imatges

012 Trobada 6è primària 8-04-15
Bookmark and Share