VentdeSud
Cerca
Contacte   

Trobada Esportiva de la Gent Gran

El Consell Esportiu del Pla de l'Estany ofereix diferents propostes d'activitat física per a la gent gran.

Una d'aquestes propostes és la Trobada Esportiva per a la gent gran que se celebra alternativament entre els municipis de la comarca. La Trobada  pretén fomentar la pràctica de l'activitat física i la promoció d'hàbits de vida saludables entre la gent gran, així com la relació entre els diferents participants, associacions i casals que hi participin. Les activitats que es realitzen a la trobada poden ser: bitlles catalanes, gimnàstica de manteniment, Pilates, caminades temàtiques, jocs de cartes i jocs de taula, etc. La jornada comença amb un esmorzar de germanor entre tots els i les participants i col·laboradors i posteriorment es realitzen les diferents activitats.

Enguany se celebra la 7a edició de la Trobada Esportiva de la gent gran i es farà a Serinyà el 6 d'abril coincidint amb el Dia Mundial de l'Activitat Física que té com a objectiu promoure l’activitat física com a element fonamental de salut i benestar. El lema d’aquesta ecidió és “Activa la vida, millora la vida”. Aquí podeu descarregar-vos més informació.

Per insciure't a la Trobada Esportiva de gent gran, ho pots fer als Casals de la Gent Gran dels diferents municipis de la comarca o bé escrivint un correu amb les teves dades a msallares@ceplaestany.cat
 

Activitat Publicitat Multimèdia Premsa Memòria
 Trobada Esportiva Gent Gran a Serinyà 06-04-19
 Cartell  Imatges  Notícia TV Banyoles  Memòria
Publicitat  
Multimèdia Premsa Memòria

   

Bookmark and Share