VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Trobada Gent Gran

El Consell Esportiu del Pla de l'Estany ofereix diferents propostes d'activitat física per a la gent gran.

Una d'aquestes propostes és la Trobada Esportiva per a la gent gran que es celebra alternativament entre les poblacions de la comarcam, la Trobada  Preten fomentar la pràctica de l'activitat física entre la gent gran,  i la promoció d'hàbits de vida saludables, així com la germanor entre els diferents participants, asociacions, casals que hi participin, les trobades consisteixen en diferents propostes d'activitat física com poden ser: bitlles catalanes, cartes, sessions de gimnàstica, Pilates, caminades temàtiques, jocs diversos, jocs de taula, etc. Al finalitzar les diferents activitats, la trobada es finalitza amb un esmorzar de germanor entre tots els participants i col·laboradors.

La Trobada es realitzarà el mes de maig a Camós, que serà el municipi anfitrió d'enguany. A continuació publiquem el fullet informatiu i la documentació per fer les inscripcions.
 

Activitat Publicitat Inscripcions Normatives Informació
 6a Trobada Esportiva   Cartell Abans del 4 de maig als: Casals de la gent gran, Parcs de salut, Gimnàstiques de manteniment o Centres cívics    
Resultats i classificacions Multimèdia Premsa Memòria
   Imatges    Memòria

Bookmark and Share