VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Parcs de Salut

Els Parcs Urbans de Salut són instal·lacions esportives urbanes, situades a l'aire lliure i en diferents espais de cada municipi. En aquestes instal·lacions, s'ofereixen als usuaris un conjunt d'aparells dissenyats per realitzar exercici físic moderat i pensats perquè els pugui utilitzar gran part de la població.

El Projecte és promogut per Dipsalut i des de fa 7 anys el Consell Esportiu del Pla de l'Estany dinamitza aquests espais en 10 municipis de la comarca i ofereix setmanalment i de manera gratuïta, un calendari de sessions guiades per un tècnic esportiu.

Les activitats s'organitzen en funció de les necessitats del cada grup d'usuaris, segons la seva condició física, capacitats i habilitats. Participar-hi és molt senzill, només cal presentar-se al parc el dia i hora indicada i seguir les indicacions del tècnic esportiu.

SESSIONS DE SETEMBRE A NOVEMBRE A TOTA LA COMARCA

Aquí sota trobareu els horaris i les dates de realització dels Parcs durant els mesos de setembre a novembre, tant de la Comarca com de la població de Banyoles.

 

SESSIONS PER MUNICIPI I PARC

En aquest apartat, podreu veure les sessions detallades que es realitzaran a cada parc, podeu clicar-hi a sobre per tal de descarregar els horaris específics de tot l'any.

Durant l'any anirem alternant les sessions entre sessions d'entrenament al Parc de Salut i sortides de Marxa Nòrdica. Tant les sessions com les sortides començaran i finalitzaran al Parc de Salut.

Cada sessions estan planificades per treballar la part física però també la part més emocional i mental, un dels objectius principals que pretenem és que cada persona gaudeixi d'un moment de benestar que l'ajudi a viure el dia a dia amb més plenitud.

Esperem veure't ben aviat a qualsevol dels parcs urbans de la Comarca!!!

 

Banyoles - La Draga
Banyoles - Parc de Can Sisó
Banyoles - Parc Manel Saderra
Camós
Cornellà del Terri
Cornellà del Terri - Borgonyà
Crespià
Esponellà
Fontcoberta - Melianta
Fontcoberta - Vilavenut
Porqueres
Sant Miquel de Campmajor
Serinyà

 

Bookmark and Share