VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Curses i marxes populars

En aquest apartat hi trobareu tota la informació de curses, marxes i activitats esportives populars que es celebren a la comarca del Pla de l’Estany. 

Tota la proposta de curses, caminades i marxes populars la trobareu al CALENDARI DE CURSES I MARXES POPULARS DEL PLA DE L'ESTANY, una guia al servei de tothom, que té per objectiu inicial agrupar totes les activitats populars en un mateix calendari a fi d'informar i promocionar la pràctica esportiva a la comarca i alhora les activitats que agrupa el mateix calendari.

 

CIRCUIT DE CURSES POPULARS DEL PLA DE L'ESTANY

Amb l'objectiu de fomentar la pràctica de l'esport i l'activitat fícia a la comarca, promocionar les curses i marxes populars de curt recorregut i baixa dificultat i donar suport a les entitats i municipis organitzadors, es va crear des del Consell Esportiu del Pla de l'Estany, el Circuit de Curses Populars del Pla de l'Estany, un circuit que uneix les curses a peu de caràcter popular que s'organitzen a la comarca. En el següent quadre podeu consultar tota la informació al respecte.

 

Activitat Publicitat Inscripcions Normativa Informació
 Circuit de Curses Populars

Fulletó

Cartell

 Inscripcions prèvies   Pàgina web del Circuit
 Fotos Resultats i classificacions Premsa Memòria
   

 

 

Bookmark and Share