VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Activitats de Manteniment

 


El Consell Esportiu del Pla de l'Estany dinamitza Activitats de manteniment a diversos municipis de la comarca, Cornellà del Terri, Esponellà, Sant Miquel de Campmajor i Banyoles

Què oferim? Sessions de gimnàstica de manteniment, ioga, relaxació, pilates i aiguagim.

Destinataris: Les sessions estan adreçades principalment a adults i gent gran.  

Ioga

Banyoles
Casal de Mas Palau (Pl. Canigó): Mobilitat Reduïda
 · Dilluns de 18.00 a 19.00 h
 · Dimecres de 18.00 a 19.00 h

Gimnàs del Pavelló de La Draga
 · Divendres de 9.30 a 10.30 h

Pilates

Banyoles
Gimnàs Pavelló de la Draga
  · Dijous de 15.15 a 16.15 h


Relaxació

Banyoles
Casal Cívic:
 · Dijous de 9.30 a 10.30 h

Aiguagim

Banyoles
Club Natació Banyoles
 · Dimarts i divendres de 10.00 a 10.45 h

Gimnàstica de manteniment

Banyoles

Pavelló de La Draga:
 · Dilluns de 9.00 a 10.00 h
 · Dilluns de 10.00 a 11.00 h
 · Divendres de 9.30 a 10.30 h

Centre Cívic Banyoles:
 · Dimarts de 09.00 a 10.00 h
 · Dijous de 09.00 a 10.00 h

Casal de Sant Pere:
 · Dijous de 16.30 a 17.30 h


Cornellà del Terri
Gimnàs de la zona esportiva (a la piscina)
 · Dimarts de 9.15 a 10.15 h
 · Dimarts de 10.15 a 11.15 h
 · Dijous de 9.15 a 10.15 h
 · Dijous de 10.15 a 11.15 h


Esponellà
Gimnàs escola Carles de Fortuny
 · Dilluns de 9.15 a 10.15 h


Sant Miquel de Campmajor
Local Social El Sindicat
 · Dimarts de 18.30 a 19.30 h
 · Dijous de 18.30 a 19.30 h

 

Per més informació: msallares@ceplaestany.cat


Les sessions són variades, ja que a part de moure els principals grups musculars i articulars, també es realitza un treball psicosocial i de relació tant en la consciència que prenem de nosaltres mateixos com en la relació amb els altres.

L'activitat se centra en el treball d'inclusió de tots els membres del grup i alhora es desenvolupa entre grans dosis de diversió i formació, per tal de satisfer i realitzar les necessitats de tots els membres del grup.

El programa conviu amb diferents altres activitats per tal d’oferir una proposta àmplia i variada. 

Parc de salut: Els Parcs de Salut són instal·lacions esportives a l’aire lliure, que de forma individual o en grup, es poden utilitzar lliurament o amb el guiatge d’un professional. Pràcticament, en la totalitat dels municipis del Pla de l'Estany s'ofereixen sessions setmanals, on un professional de l'activitat física atendrà les necessitats individuals de cada participant i guiarà en una millora de la seva condició física. Les sessions als Parcs de Salut són gratuïtes. Podeu trobar més informació aquí.

- Circuit de caminades saludables: Al Pla de l’Estany existeixen 5 Itineraris Saludables senyalitzats i al llarg del curs es proposaran diferents recorreguts que combinaran l’activitat física, el coneixement del medi i aspectes històrics i culturals que contenen els diferents itineraris. Aquesta Xarxa d'Itineraris Saludables conviu amb el Circuit de Caminades Saludables, consistent en una sèrie de caminades de baixa intensitat i desnivell, cadascuna d'aquestes caminades té una temàtica concreta i al finalitzar s'ofereix un esmorzar saludable. Podeu trobar més informació aquí.

- Trobada Esportiva de la Gent Gran: Consisteix en una jornada esportiva i lúdica que pretén oferir una proposta d’hàbits saludables i quotidians. La jornada és organitzada pel Consell Esportiu del Pla de l'Estany conjuntament amb el Consell Consultiu de la Gent Gran. Cada any la jornada va canviant de seu entre els diferents municipis de la comarca. Podeu trobar més informació aquí.

- Cloenda del projecte Gent Gran Activa: "Només usuaris de Banyoles": A principis de juny es reuniran els diferents grups de gimnàstica de manteniment de la comarca. A la cloenda conjunta, es realitzaran diferents activitats relacionades amb l'activitat física, i posteriorment es farà un berenar. Cada grup de gimnàstica de manteniment l’acompanyarà el mateix monitor/a.

 

Bookmark and Share