VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

AF per a persones amb discapacitat

Emmarcat dins l'àmbit de treball "Esport i Activitat física per adults i gent gran" el Consell Esportiu del Pla de l'Estany impulsa un programa de dinamització d'activitat física per persones amb disCapacitat, col·laborant així en el foment d'hàbits saludables per a influir i millorar la qualitat de vida i la seva inclusió i normalització social.

El fet que les persones amb disCapacitat puguin gaudir d'una oferta esportiva propera al seu ambient social, físic i familiar vol dir molt més que això, vol dir compartir les activitats físiques i esportives amb la resta de persones i alhora apropar el concepte de pràctica d'activitat física com a element positiu, saludable i creatiu del temps de lleure.

Els principals objectius del programa són:

  • Millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat
  • Oferir una proposta esportiva saludable i educadora
  • Utilitzar l'activitat física per afavorir la interrelació amb altres persones i col·lectius
  • Sensibiltzar a la societat a través d'activitats obertes
  • Ampliar i apropar l'oferta esportiva per a persones amb discapacitat intel·lectual

CAMP D'ESPORT I LLEURE DE JUNTS I ENDAVANT a Mas Batllori: 2-3-4 i 5 d'Agost de 2019 Descarrega't aquí el full d'inscripció

Galeria d'imatges del Camp d'Esport de Junts i Endavant 2018

El Consell Esportiu coordina i dinamitza les activitats esportives de l'associació Junts i Endavant. Durant el curs escolar acutualment està dinamitzant l'activitat de Pàdel i de Petanca que es realitza dimarts i dijous a la tarda respectivament, així com un seguit de caminades i sortides durant l'any a diferents punts de la nostra comarca. Durant el mes d'agost des de fa 2 anys també estem dinamitzant el Camp d'Esport i Lleure de Junts i Endavant. Aquest és un casal esportiu i de lleure dirigit a persones autònomes amb cualsevol tipus de discapacitat que vulguin passar uns dies compartint amb companys i realitzant diferents activitats com poden ser: Bàsquet, Voleibol, Bitlles Catalanes, Piscina, Jocs de Nit, Discoteca, i enguany fins i tot un taller de rèptils on aprendrem a descobrir entre d'altres coses quin és el seu paper dins l'ecosisitema i com els podem protegir.

Aquí podeu veure la notícia de TV Banyoles

 

LLIGUES TERRITORIALS

Els Consells Esportius de la Demarcació de Girona coordinen dues lligues per a persones amb discapacitat, una de futbol i una de bàsquet, a continuació trobareu més informació:

Activitat Dossier Inscripcions Normatives Informació
Lliga Territorial Futbol Sala Full inscripció    
 Resultats Multimèdia Premsa Memòria
       

Activitat Dossier Inscripcions Normatives Informació

Lliga Territorial Bàsquet

Dossier Full inscripció    
 Resultats Multimèdia Premsa Memòria
       


TROBADA CAPACITATS

La Trobada Capacitats està adreçada a tota la població (nens/es, joves, adults i gent gran), les activitats s'adeqüen a persones amb diferents nivell de condició física. Hi pot participar tothom, persones amb discapacitat intel·lectual i física com també persones sense discapacitat. En la seva IX edició, aquesta jornada multiesportiva es consolida com un punt de trobada on la població pugui gaudir de la pràctica esportiva compartint activitats activament amb persones amb discapacitat i sense.

L’esdeveniment està organitzat pel Consell Esportiu del Pla de l’Estany i la Comissió Esport i Discapacitat del Pla de l'Estany, formada per l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Pla de l’Estany i les entitats Junts i Endavant, Fundació Mas Casadevall, Fundació Estany i Grup MIFAS. També compta amb el suport de l’Ajuntament de Banyoles, la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya.

Activitat Cartell Inscripcions Normatives Informació

TROBADA

CAPACITATS

Cartell Fulletó Inscripció    
 Publicitat Multimèdia Premsa Memòria
   

TV Banyoles

Diari de Girona

Memòria


 

Darreres imatges

Bookmark and Share