VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Escola Tutors de joc

L’Escola de Tutors de joc és una proposta iniciada principalment per formar i educar les persones interessades a formar part d'un col·lectiu educador i arbitral. 

El projecte està dirigit a persones a partir dels 16 anys d'edat, que estiguin interessats/des en formar-se i aprendre en l’àmbit de l'educació esportiva i l’arbitratge. El curs es basa en una formació periòdica: 

  • FORMACIÓ PERIÒDICA - Es realitzaran sessions periòdiques durant el curs escolar. Les sessions seran impartides per un equip docent expert en arbitratge i educació esportiva en valors, per d'aquesta manera oferir a l'alumnat un ensenyament per donar-los a conèixer a banda de les normatives i reglaments els valors a trasmetre durant els partits amb esportistes en edat escolar. A part de les sessions més teòriques, també es realitzaran sessions pràctiques, les quals es duran a terme simultàniament durant el període que dura el curs amb l'objectiu d'aplicar els continguts apressos a les sessions teòriques durant els partits de categories escolars del cap de setmana.

 

Per aquelles persones interessades en formar part de l'Escola de Tutors de joc del Pla de l'Estany podeu trobar la informació als següents documents:

INFORMACIÓ

INSCRIPCIÓ
Cartell informatiu de l'Escola
 

 

Bookmark and Share