VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

DECÀLEG JOC NET

El DECÀLEG COMARCAL JOC NET és el resultat final d’entre els diferents decàlegs escollits per cadascuna de les escoles de la comarca que participen del Taller Joc Net.

El format i punts que comprèn el decàleg comarcal són exacatament els mateixos que treballa l'alumnat en els diferents tallers: esportistes, entrenadors/es o monitors/es, públic, àrbitres i jutges i finalment, instal·lacions i material.

Acabats els tallers i obtinguts els decàlegs de totes les escoles, és la Comissió de Valors l’encarregada d’escollir el Decàleg Joc Net del proper període bianual. La Comissió de Valors té una vigència bianual, en aquest cas, els integrants de la comissió que van elegir el Decàleg comarcal Joc Net vigent pel 2016 i 2017 van ser:

  • 1 Membre dels centres educatius: Joan Roura (Mestre de l'Escola Alzina Reclamadora)
  • 1 Membre de les AMPAS: Rafel Planas (AMPA de l'Escola Pla de l'Ametller)
  • 1 Membre de les entitats esportives de la comarca: Joan Vila "Nani" (Club Handbol Banyoles)
  • 1 Membre dels ajuntaments de la comarca: Àngel Marín (Tècnic d'esports de l'Ajuntament de Porqueres)
  • 1 Membre del Consell Esportiu del Pla de l’Estany: Pere Hidalgo (Membre de la Comissió Directiva)

Aquesta Comissió de Valors va elegir el Decàleg Joc Net, el qual s’ha editat i s'ha distribuït entre les entitats i organitzacions adherides al programa amb l’objectiu que tant els equips i esportistes de la comarca com els visitants el respectin ja que han estat els nens i nenes de la comarca els que han decidit com cal actuar a les instal·lacions i esdeveniments esportius. Aquest és l'actual Decàleg Comarcal Joc Net:

 

Descarrega't el Decàleg Joc Net en format pdf clicant aquí.

 

Bookmark and Share