VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Jornades cap de setmana

Les Jornades de cap de setmana es proposen amb l'objectiu de donar continuïtat a les sessions setmanals d'extraescolars esportius i alhora perquè els i les esportistes puguin posar en pràctica els coneixements adquirits durant les setmanes prèvies a la jornada.

Els i les participants d'aquestes jornades de cap de setmana són tots els i les que participen en els grups de multiesport, ball i ritme i esports específics; la intenció és oferir-los un ventall d'activitats on tingui lloc la poliesportivitat i el desenvolupament general de l'esportista. A més, es pretén afavorir l'adquisició d'hàbits de pràctica esportiva realitzant activitat tant entre setmana com el cap de setmana. 

Les jornades esportives de cap de setmana estan emmarcades en el projecte esportiu escolar i familiar anomenat Viatge Esportiu Comarcal, un programa poliesportiu per afavorir la pràctica esportiva tant dels nens i nenes com també dels adults acompanyants. A nivell social i cultural, es pretén millorar la relació entre els diversos actors que conformen la comunitat eduactiva i el coneixement de l'entorn comarcal.

Bookmark and Share