VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Extraescolars esportius

L'Escola d'Iniciació Esportiva es posa en marxa durant el curs 2006-07, amb la voluntat de crear una línia comuna d’actuació en el camp de les activitats esportives extraescolars, als centres educatius de la comarca del Pla de l'Estany.

La seva finalitat és iniciar als més joves a la pràctica d'activitats esportives perquè adquireixin hàbits d'activitat física saludables al mateix temps que es vetlla per la seva educació integral mitjançant la transmissió dels valors esportius i per la promoció de l'esport comarcal extraescolar.

INFORMACIÓ PEL CURS 2018-19

  • Al fullet informatiu trobareu les activitats, horaris i preus per aquest curs.
  • Podeu fer la inscripció descarregant la butlleta d'inscripció i enviant-la a consellesportiu@ceplaestany.cat o portant-la a les oficines del Consell Esportiu.
  • Horari d'atenció al públic: de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 h i els dimarts i dijous també de 16.00 a 19.00 h.
  • El dimarts 25 de setembre es durà a terme la Jornada de Portes Obertes de l'Escola Comarcal d'Iniciació Esportiva. L'activitat es farà al Pavelló de Can Puig de 17.00 a 18.00h. Cal inscripció prèvia a través del correu electrònic consellesportiu@ceplaestany.cat indicant nom, cognom, curs i escola. Durant aquesta sessió els nens/es podran fer un tastet de les sessions que es durant a terme durant el curs. Les sessions seran adaptades als diferents grups d'edats.

 

Activitat Publicitat Inscripcions Normativa Calendari

ESCOLA COMARCAL D'INICIACIÓ ESPORTIVA

Fullet informatiu

Del 27 d'agost al 20 de setembre

Inscripció online

Butlleta d'inscripció

Normativa  Horaris
Famílies Multimèdia Premsa Memòria
Presentació

 

 

 

 

Grups d'activitat

 L'Escola Comarcal d'Iniciació Esportiva ofereix molts grups d'activitat repartits en totes les escoles públiques del Pla de l'Estany i destinats a l'alumnat respectiu de casa escola. A més, com a NOVETAT, també ofereix grups genèrics oberts a tothom.

Grups genèrics oberts a tothom

 

Grups a cada escola

 

Bookmark and Share