VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Escola Comarcal Iniciació Esportiva

El Consell Esportiu del Pla de 'Estany ha creat un programa esportiu extraescolar comú per a tot l'alumnat de les diverses escoles de la comarca d’edats compreses entre els 3 i els 12 anys.

L’objectiu principal d'aquest programa és que a través d’una oferta multiesportiva de qualitat s’ajudi a millorar el desenvolupament motriu, personal i emocional del nen/a participant de les activitats extraescolars.

Aquesta proposta articula una sèrie d'activitats poliesportives per ser portades a terme en l'àmbit dels extraescolars, en el mateix marc de l'escola, i implica adaptar-se, en la mesura del possible, al projecte curricular de cadascun dels centres de Primària, amb la finalitat d'actuar amb la mateixa filosofia i tenint en compte l'idiosincràcia i el funcionament de cada escola.

ESCOLA COMARCAL D'INICIACIÓ ESPORTIVA - CURS 2018-2019

  • Al fullet informatiu apareixen les activitats, els horaris, els preus, etc. per aquest curs 18-19.
  • Una vegada finalitzat el procés d'inscripció habitual, durant el curs es podran fer inscripcions per a les places lliures dels grups que tenim en funcionament.
  • Podeu descarregar la butlleta d'inscripció i enviar-la a consellesportiu@ceplaestany.cat o portar-la a les oficines del Consell Esportiu. També podeu trucar-nos o venir al Consell Esportiu.
  • El dimarts 25 de setembre es durà a terme la Jornada de Portes Obertes de l'Escola Comarcal d'Iniciació Esportiva. L'activitat es farà al Pavelló de Can Puig de 17.00 a 18.00h. Cal inscripció prèvia a través del correu electrònic consellesportiu@ceplaestany.cat indicant nom, cognom, curs i escola. Durant aquesta sessió els nens/es podran fer un tastet de les sessions que es durant a terme durant el curs. Les sessions seran adaptades als diferents grups d'edats.


 

 

Darreres imatges

Bookmark and Share