VentdeSud
  Cerca
Contacte   
 

Escola Comarcal Iniciació Esportiva

 

 

 

 

 

 

El Consell Esportiu del Pla de 'Estany ha creat un programa esportiu extraescolar comú per a tot l'alumnat de les diverses escoles de la comarca d’edats compreses entre els 3 i els 12 anys.

L’objectiu principal d'aquest programa és que a través d’una oferta multiesportiva de qualitat s’ajudi a millorar el desenvolupament motriu, personal i emocional del nen/a participant de les activitats extraescolars.

Aquesta proposta articula una sèrie d'activitats poliesportives per ser portades a terme en l'àmbit dels extraescolars, en el mateix marc de l'escola, i implica adaptar-se, en la mesura del possible, al projecte curricular de cadascun dels centres de Primària, amb la finalitat d'actuar amb la mateixa filosofia i tenint en compte l'idiosincràcia i el funcionament de cada escola.


ESCOLA COMARCAL D'INICIACIÓ ESPORTIVA - CURS 2017-2018

  • Al fullet informatiu apareixen les activitats, els horaris, els preus, etc. per aquest curs 17-18.
  • Una vegada finalitzat el procés d'inscripció habitual, mantenim obertes les inscripcions durant el curs als grups que tenim en funcionament.
  • Pots descarregar la butlleta d'inscripció i enviar-la a consellesportiu@ceplaestany.cat o portar-la a les oficines del Consell Esportiu. També pots trucar-nos o venir al Consell Esportiu.

 

 

Darreres imatges

Bookmark and Share