VentdeSud
Cerca
Contacte   

Casals d'estiu

Aquest programa neix amb la finalitat d'oferir activitats esportives i de lleure, sempre atenent a aspectes lúdics i formatius. Els casals es porten a terme durant el període estival de vacances de què disposa l'alumnat. D'aquesta manera els nens i nenes tenen l'oportunitat de divertir-se mentre fan tallers, jocs i activitats esportives. 

L’objectiu principal és ajudar a millorar el desenvolupament motriu, personal i emocional del nen/a participant al casal comarcal a través d’una oferta multiesportiva de qualitat. Altrament, no es pot obviar que els nens/es com a tals tenen ganes de distreure’s i divertir-se, per aquest motiu el casal comptarà amb activitats també de caire lúdic. Aquests casals estan destinants a nens/es de P3 a 6è de primària.

Pels joves de 1r a 4t d'ESO tenim una altra proposta: Estiu Jove.

Durant l'estiu, el Consell Esportiu del Pla de l'Estany disposa de l'experiència, l'estructura i els recursos necessaris per a organitzar cursets de natació. Els cursets de natació està destinat a nens i nenes de P3 fins a 4t de primària. Hi té cabuda tant qui domina una mica alguns estils, qui s'aguanta a l'aigua però no sap nedar gaire com també qui encara no s'aguanta sol a l'aigua i s'ajuda amb una bombolla, manguitos, etc.

Activitats del programa

Darreres Imatges

Bookmark and Share